Va prezentam cea mai noua cabina foto de la FilmEvent, ideala pentru orice petrecere, zi de nastere, botez, nunta, corporate.

Invitații voștri merită o cabina foto și distracție pe măsură. Așa că transformă-ți ziua specială în cea mai tare petrecere a anului!

Cabinele foto FilmEvent sunt concepute ca studiouri foto mobile, astfel încât sa beneficiati de fotografii la cele mai inalte standarde de calitate, cu lumini și culori grozave, gata de urcat pe Facebook, Instagram sau de pus acasă pe frigider. Punem la dispoziție o multitudine de modele de cu design-uri pentru fotografii, din care să alegi și să personalizezi exact ce se potrivește pentru locația și stilul nunții tale.

Impreuna cu cabina foto de la FilmEvent te bucuri de poze printate pentru fiecare dintre cei care vin să se pozeze in mai putin de 1 minut.

Avem o mulțime de accesorii și propsuri fun. Cabina foto vine și cu speech bubbles în tematica nunții sau le puteti personaliza chiar voi. În fotografii fiecare detaliu contează, așa că accesoriile și mesajele sunt din materiale de cea mai buna calitate.

Cabina foto FilmEvent va ofera urmatoarele servicii:

Cabina foto + asistent pe tot parcurusul evenimentului,

Fotografii nelimitate,

Fotografii instant (print & online),

Personalizarea fotografiilor si a ecranului de start,

Instant sharing pe social media (E-mail, Facebook, Twitter, and QR Code sharing)

Accesorii haioase,

Calitate de studio,

Fotografiile se predau in plic impreuna cu banda banda magnetica.

Album foto 20×20 la finalul evenimentului.

PRET: 1400 LEI / 6 ORE.