In ultimii ani continutul video a castigat din ce in ce mai mult teren in preferintele atat a consumatorilor dar mai ales a companiilor. Potrivit unui studio realizate de compania Animoto, platmorfa pentru crearea de continut video, 93% dintre companiile de marketing considera continutiul video responsabil pentru cresterea vanzarilor si atragerea noilor consumatori.

Rezultatele studiului au aratat ca 73% dintre consumatori au luat decizii de cumparare influentati fiind de prezenta brandului in social media. 

43% dintre cei chestionati prefera continut video, 22% prefera continut foto, 13% prefera link-uri directe catre produs si doar 10% prefera continut text. Trendul va fi in continua crestere in ceea ce priveste continutul video, dispozitivile mult mai rapide si accesul la retelele 5G vor face vizionarea continutului video mult mai facil.

 Indiferent de natura continutului video, o tematica interna a companiei cum ar fi instruirea personalului, un clip promotional sau clipuri pentru social media, noi va vom ajuta sa va atingeti obiectivul.

Daca mesajele dvs sunt tot mai greu de transmis si doriti o schimbare in acest sens, va stam la dispozitie. Folositi sectiunea contact unde va rugam sa fiti cat mai explicit atat in ceea ce priveste materialul dorit cat si a datelor tehnice. 


Cu cine am lucrat:

  Nerabdatori sa va cunoastem!

  Suntem foarte prompti si raspundem la email in aceeasi zi. Daca au trecut mai mult de 24 de ore de cand ne-ati contactat si nu v-am raspuns la email, va rugam sa ne sunati.

  Telefon

  0741 602 278

  Addresa

  Str. Ioan Ganju, nr.8